Dual Injector – neulaton kasvojen liftaushoito 60 min

Dual Injector – neulaton kasvojen liftaushoito 60 min

image

Dual Injector – neulaton kasvojen liftaushoito 60 min

Hoidossa yhdistyy radiofrekvenssi (RF) ja elektroporaatio tekniikka. Radiofrekvenssitekniikan avulla saadaan aikaiseksi kiinteämpi iho. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, stimuloida kollageenin tuotantoa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä. RF-hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisää ihon kollageenin muodostusta – joka on ihon kiinteyden perusta.

Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on myös tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Hoito tuntuu lämpönä hoidettavalla alueella.

Elektroporaatio on Kemian Nobel –palkinnolla v. 2003 palkittu menetelmä jota sovelletaan esteettisessä hoidossa. Hoito mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihon soluihin lyhyen korkeajännitteisen sähkövirran avulla. Elektroporaation avulla saamme solukalvoihin aikaan hetkellisiä kanavia, joiden kautta pystymme erityisen tehokkaasti imeyttämään vaikuttavia aineita, joita iho tarvitsee.

Hoidossa käytetään ihoa täyttäviä aktiiviaineita, esimerkiksi hyaluronihappoa ja tuhkimotippoja. Tuhkimotipoissa on käytetty viittä eri alphahydroksidihappoa (AHA).

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, tuhkimotipat, kollageenihoidon ja hoitovoiteet.

Dual Injector –hoito on tehokkaimmillaan sarjahoitona. Sarjahoitona neljäs hoitokerta -50%.

Hinta: 109 eur/hoito