Timanttikuorinta 60 min

Timanttikuorinta 60 min

image

Timanttikuorinta

Timanttikuorintahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, kirkastavia ja puhdistavia erikoiskasvohoitoja. Timanttikuorinnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja ”tukkoisuuteen”, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle.

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttikärkiin sekä säädettävään alipaineeseen. Näin voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Kuorinnalla poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää tehokkaasti kosteuttavia kotihoitotuotteita.

Kuorintahoidossa käsitellään kasvot sekä kaula. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttikuorinnan, kevyen lymfa-alueiden paineluhieronnan, erikoisnaamion, tehoseerumin ja loppuvoiteen.

86 €/ 1 kerta
75 €/ kerta, kolmen hoidon sarjahoidossa